Mål för mitt välmående

STEGARBETE

Min sponsor messade för några dagar sedan och frågade hur det gick med stegarbetet, inte alls svarade jag då eftersom att jag inte rört det dokumentet sedan i maj. För er som inte har riktigt kolla på vad Anonyma Narkomaner innebär så är det en gemenskap för beroende där vi kan gå på möten och träffa andra som går igenom samma sak och hjälpa varandra i tillfrisknandet. Dessutom gör vi de 12 stegen som det kallas, det är en full inventering av en själv. I stegarbetsguiden finns ett X antal frågor att besvara, alla steg handlar om olika saker. Jag är sjukt dålig på att skriva i stegen, många av frågorna är väldigt jobbiga att svara ärligt på men jag och min sponsor kom fram till att försöka svara på iallafall 1 fråga om dagen. Jag gissar dock att det mer kommer bli 1 fråga i veckan men det är bättre än inga alls ;)

FRI FRÅN MONSTER

Idag är det 4 dagar sedan jag drack en energidricka senast, och jag hoppas verkligen att jag kan klara mig helt utan den här gången. Som jag skrev i det tidigare inlägg om monster så drack jag förut upp till 2st om dagen och det är uppenbarligen varken bra för min hälsa eller min ekonomi. Just nu går jag alltid runt med en vattenflaska och alvedon i väskan eftersom att jag får extremt mycket huvudvärk utan koffein första dagarna.

10 000 STEG

Som ni säkert vet köpte jag en Fitbit Charge 3 i oktober tror jag, och jag är fortfarande extremt nöjd med den. Jag har börjat hålla mer koll på min hälsa i ren allmänhet, men även träningen. Just nu är mitt mål att gå 10 000 steg om dagen, vissa dagar dubblar jag det men det känns bra att lägga sig hyfsat låg i början. Förutom det ska jag upp för minst 10 trappor, gå minst 8km och vara aktiv i minst 30 minuter om dagen.

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Det är ju asbra med 10 000 steg per dag, jag är nog inte ens i närheten av det 😅
nouw.com/livetsomemelie
Frugan E,
Kanonbra mål! Skulle också vilja ha ett aktivitetsarmband och få mer koll på vad kroppen pysslar med när det gäller steg och förbränning men ingen aning vilken man ska köpa, finns ju så många..
www.frugan-e.se