Vi kanske ska till London!

Yo guys 💙

Ser ni att jag fÀrgat topparna mörk blÄa? Jag hittade en halv fÀrgburk och agerade lite impulsivt, hahah.

Vet inte hur mycket jag nÀmnt det pÄ bloggen, men planen bÄde i Är och förra Äret har varit att i november Äka till Qlimax i NederlÀnderna. Det Àr typ en hardstyle festival som jag velat Äka till sen jag var liten, men förra Äret blev det förhinder. För 2 dagar sedan ringde min bror, som jag ska Äka med, och sa att biljetterna (som vi inte ens visste hade slÀppts) var slutsÄlda i Är. Jag Àr mindre glad över det hÀr, för Qlimax Àr verkligen min största dröm och har varit i typ 10 Är. Det finns ju andra festivaler, som t.ex Masters of Hardcore i mars som vi ocksÄ vill Äka till.

Men grejen Ă€r den att Fredrik fyller Ă„r om drygt 3 veckor och nu har jag ju redan lagt undan pengar till en resa, sĂ„ jag pratade lite med honom om det i morse och föreslog att han och jag skulle ta en weekend till t.ex London; vilket han tyckte lĂ€t som en bra ide tror jag. Problemet Ă€r ju bara att flyg mellan Östersund - Stockholm Ă€r mycket dyrare Ă€n hotell i London och det gĂ„r inga flyg utomlands frĂ„n ÖSD.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Älskar ditt hĂ„r, sĂ„ himla fint! Trist att biljetterna blev slutsĂ„lda! HĂ„ller tummarna att ni kommer ivĂ€g till London 😊
nouw.com/sofialissmyr
charlottelinden.se
charlottelinden.se,
Åh, London var jag en del i nĂ€r jag var yngre och flög runt i Europa pĂ„ diverse konserter. Fastnade aldrig riktigt för staden dĂ„, men skulle verkligen vilja Ă„ka tillbaka nu i vuxen Ă„lder och ge den en ny chans 😃 Tror jag hade Ă€lskat det idag!
www.charlottelinden.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229