VEM ÄR MELISSA SKYWALKZ?

Yo guys! 💙

Flera av er läsare vet säkert redan vem jag är, då jag drivit en blogg i 4 år tidigare samt har en Youtube kanal. Men jag tänkte introducera mig för er nya läsare som aldrig sett mig på sociala medier förut.

Jag heter Melissa, har kallat mig själv för "Skywalkz" i några år och jag har nyligen flyttat till Östersund efter att ha bott i Stockholm i 15 år. Jag är 18 år gammal, fyller 19 i april och jag har ett flertal diagnoser.

I oktober 2016 gick min fästman Chip bort, och det tog rätt hårt på mig och jag har därför inte orkat lägga ner någon tid på sociala medier sen dess men nu kände jag att det är dags för en ny start och även en ny blogg. (Min gamla finns kvar, men den är lösenordsskyddad för tillfället)

Som jag nämnde tidigare har jag en Youtube kanal, där pratar jag en del om min Asperger mer specifikt. Jag är diagnostiserad med Asperger, PTSD, bipolaritet typ 2 och ADHD.

Jag spenderar mina dagar med att studera IT-inriktning då mitt specialintresse är allt som har med att datorer att göra; dvs både mjukvara & hårdvara. När jag inte är i skolan spelar jag en del datorspel, mestadels League of legends och World of warcraft.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229