Vegansk kebabtallrik

Jag använder Oumph! som substitut för nötkött och marinerar den ca 3 timmar i förväg, samtidigt gör jag vitlökssåsen så att den hinner stå i kylskåpet ett tag och dra in alla smaker. När det väl är dags att börja laga mat lägger jag ut 1 paket pommes frites på en plåt och kryddar med salt, citronpeppar och grillkrydda. Sedan ska de in i ugnen på 220 grader i ca 20 minuter. Medans jag steker kebaben skivar jag gurka, tomat, isbergssallad & rödlök som ska användas till tillbehör.


Kebab: Oumph! Kebab Spiced Fryst 280g

Marinad: Olivolja, soja, salt, citronpeppar, paprika, tandoori, grillkrydda & chili.

Vitlökssås: Oatly crème fraiche, olivolja, vitlök, citronsaft, salt & citronpeppar.

Gillar

Kommentarer

Snabela
Snabela ,
Vad gott det låter. Låter som det är väldigt enkelt att göra oxå.
nouw.com/snabela
katjaziden
katjaziden,
Vad gott det lät, måste köpa hem den! Tack för tipset!!!
nouw.com/katjaziden
IP: 82.99.3.229