Vad ska jag göra i Stockholm?

Million mask march & 2 års bricka

Huvudanledningen till er jag åker ner till Stockholm just imorgon är ju för att jag ska gå på en demonstration som jag berättat, men när jag ändå är nere tänkte jag passa på att göra andra saker för mitt välmående. I juli firade jag 2 år drogfri och jag har fortfarande inte tagit en bricka för det än, så planen är att jag ska möta upp min sponsor och gå på ett NA möte.

Träffa Sabiina

Ni som följt min blogg länge vet att Sabiina (Siin.se) är min absolut bästa vän och det är så jävla jobbigt att bo 60 mil ifrån henne. Som tur är hon ledig på tisdag så att vi hinner umgås hela dagen och catcha upp på saker man inte orkar ta över telefonen.

Chip & basses grav

Första året efter att Chip gick bort var jag vid graven flera gången i veckan, nu är det snart 6 månader sedan jag var nere i Stockholm sist och det gör så jävla ont att vara ifrån honom. Basse var vår gemensamma bästa vän så jag är hos honom väldigt ofta också. Gravarna är den största anledning till att jag vill flytta tillbaka till Stockholm.

Träffa Cassandra och Texas 

Sist jag träffade dom var i maj och det hinner ju hända en del med en bebis på så lång tid så jag ser verkligen fram emot att sova hos Cass och snacka skit hela natten. Och självklart mysa en massa med lillen!

Gillar

Kommentarer

nobodyals
nobodyals,
underbart och ett stort grattis. ha en underbar tid i Stockholm
nouw.com/nobodyals
petersdottr
petersdottr,
Så nice att ha dig här 😍
nouw.com/petersdottr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229