Tankar kring bloggen

Just nu är mitt liv väldigt stressigt, men samtidigt är det inte det. Som ni är väl medvetna om har jag hundra projekt på gång samtidigt vilket gör att för tillfället är min personliga blogg inte högsta prio. Jag har tänkt en del på hur fan jag ska ha tid med 2 bloggar, företag, studier, praktik, aktivism och samtidigt ha ett privatliv och tid för mina intressen som gaming och programmering. Det låter väldigt mycket men på något sätt räcker tiden i stort sätt till, jag ligger fortfarande långt före i studierna, sköter mig över förväntan på praktiken och jag hinner med både bloggarna känner jag. Men jag börjar bli lite orolig över att jag i framtiden ska gå in i väggen eller bli utmattad, vilket är det sista jag vill så närmsta veckorna kommer jag att fokusera på hur jag ska lägga upp min tid och att inte lägga någon press på mig själv. Den nya bloggen tar ju mycket tid nu i början men när den väl är up and running kommer ju bara inläggen ta tid vilket underlättar. Det viktiga är bara att jag känner att jag har tid att ta hand om mig själv och att vara den bästa flickvännen jag kan till Fredrik.

Gillar

Kommentarer

Annica
Annica ,
Bara man har planerat och är strukturerad så tror jag man kommer väldigt långt. Och att msn känner sig själv ich vet när man ska bromsa in.
mamaannica.com
Moa Larsson
Moa Larsson,
Det största som talar för att du inte kommer köra rakt in i väggen är att du faktiskt ställer dig frågan redan nu om du i framtiden kan bli utmattad. Du har sett varningssignalerna och jag hoppas att du fortsätter vara lika uppmärksam på hur mycket du orkar och hur du mår ❤️
nouw.com/moafidelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229