SVARAR PÅ ERA FRÅGOR DEL 2

Vilken piercing gjorde ondast att ta enligt dig?

Av: Nouw.com/sessiiemisfit

Helt ärligt tyckte jag inte att någon av de var speciellt smärtsamma, det går bara ont i en halv sekund så du hinner knappt känna smärtan. Men jag säger ändå mina läppiercingar, för under läketiden råkade jag bita på dom en del när jag åt etc.

Har dina tatueringar någon historia?

Av: Kampenmotsm.blogg.se

Hardcore tatueringen jag har på ryggen är en syskontatuering med min bror, dvs att han har en likadan på sin rygg. Hardcore är en elektronisk musikstil, och det är nästan allt vi lyssnar på.

Sen har jag även två namn tatuerat på vänsterarmen.
Chip är min fästman som gick bort 2016 och Basse är min bästa vän som gick bort 2015.

På min högra handled har jag en hemmagjort tatuering, gjord av en brud som "utbildade" sig till tatuerare. Hittar ingen bra bild på den men det är en diamant, 15åriga jag tyckte att det var en bra symbol för styrka eller något sånt. På vänstra handen mellan tummen och pekfingret har jag 3 prickar jag gjorde med nål och bläck på mitt första behandlingshem.

Hur är det att leva som vegan? Blir man "accepterad" av samhället?

Av: Nouw.com/eswensson

Jag var vegetarian i flera år innan jag blev vegan, så för mig var det inte så stor omställning. Byta ut mjölk mot havremjölk, ost mot vegan ost etc. Jag skulle säga att det jobbigast är att konstant bli ifrågasatt när min kost kommer på tal. "Får du i dig protein? Saknar du inte osten? Vad äter du för något?" Det finns så mycket andra alternativ än animalier och ibland blir jag chockad när folk har så dålig koll på alternativen.

Gillar

Kommentarer