Rap devil

Yo guys 💙

Ni som följt mig ett tag vet hur mycket MGK och hans musik betyder för mig, det Àr verkligen nÄgonting jag inte riktigt kan beskriva. Han spelade i Göteborg samma dag som jag tog 1 Är drogfri, vad Àr oddsen? Jag har lyssnat pÄ honom sedan jag hittade Chip off the block pÄ YouTube (den slÀpptes 2008, men det tog nÄgra Är innan jag hittade den). SÄ sjÀlvklart slÀngde jag mig sjÀlv pÄ tÄget till Göteborg och slÀpade med brorsan för att se honom, jag hade nyss fyllt 18 Är dessutom.

Jag nÀmnde för ett tag sedan att jag vill tatuera in XX bakom örat som hela bandet har, den tatueringen skulle verkligen betyda sjukt mycket för mig. Grejen Àr den att jag lyssnade vÀldigt mycket pÄ MGK och tittade pÄ Kellyvisions första mÄnaderna efter att Chip gick bort och jag personligen tycker att de tvÄ Àr sjukt lika bÄde till utseende men Àven personlighetsmÀssigt. NÀr jag sÄg MGK live grÀt jag hela konserten, frÄn sekunden han gick pÄ scen till sekunden han gick av. Jag var sÄ lycklig, det kÀnns som att det Àr mycket tack vare honom som jag tog mig igenom sorgen.

Jag kommer specifikt ihÄg en kvÀll bara nÄgra dagar efter att Chip gÄtt bort, jag lyssnade igen en spellista med mina favoritlÄtar och det var en vers jag reagerade pÄ otroligt mycket, trots att jag hört den hundratals gÄnger förut. NÀr jag hörde sista raden tÀnkte jag bara att fuck it, that's what I gotta do.

"It's hard to find the answer when they have no explanation
It's hard to find where you're headed when there's no destination
It's hard to know when we're going when there's no expiration
So until that day, just keep that Kells inside your playlist"

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Musik kan verkligen förknippas och förstÀrka kÀnslor. Wao sÄ magisk att lÄten spelades pÄ din 1 Ärsdag. Starkt minne som du kommer bÀra med dig hela livet.
kamillaskamera.com/
Malin Moen,
Vad Ă€r verkligen oddsen! 😃 Kul att dom skulle spela samma dag! Musik hjĂ€lper oss verkligen igenom alla svĂ„ra perioder. HjĂ€lper oss fĂ„ motivatin och inspiration! 😊
MalinMoen.com