Psykisk ohälsa

Yo guys 💙

Jag är med i en grupp på Facebook som heter Blogg Queens, och jag kom på iden att varje vecka ha ett tema som vi tjejer ifrån gruppen kan blogga om - för att dela tankar och erfarenheter etc.

Psykisk ohälsa är ett såå viktigt ämne som verkligen måste pratas mer om så jag kände att det var perfekt att starta med, speciellt nu när det blir vanligare med tanke på stressen vi utsätts för i dagens samhälle.

Vad är din erfarenhet av psykisk ohälsa?

Jag är diagnostiserad med generaliserat ångestsyndrom och posttraumatiskt stressyndrom (utöver mina andra diagnoser) samt har tidigare varit i en depression och haft en ätstörning. Jag har även varit inlagt på psykiatriska kliniker när jag var yngre då mitt självskadebeteende var som värst.

Vad vill du säga till de som kämpar med psykisk ohälsa idag?

Stay strong, det blir verkligen bättre! Jag trodde absolut inte det, och lyssnade inte när andra försökte förklara för mig men nu några år senare håller jag med till 100%. Oavsett vilken typ av problematik du går igenom finns det hjälp att få, så länge du har viljan att göra en förändring till det bättre.

Du måste bara hitta de färdigheter som funkar bäst för dig samt dina "triggers" och hur du kan motverka de.

Gillar

Kommentarer

Idawaistedt
Idawaistedt,

Riktigt bra inlägg !

nouw.com/idawaistedt
melissaskywalkz
melissaskywalkz,
eriikae
eriikae,

Riktigt bra & viktigt inlägg. Skriver om samma sak, om psykisk ohälsa alltså. Det är jätteviktigt att ta upp detta ämne då vissa har sån tråkig syn på det. Man är inte en sämre person för att man lever med det. <3

nouw.com/eriikae
melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Madde
IP: 82.99.3.229