Programmeringsuppgift

Yo guys 💙

Idag har vi haft programmering hela eftermiddagen vilket gör mig pÄ bÀttre humör, jag har turen att min pojkvÀn Àr programmerare och kan hjÀlpa mig om jag fastnar pÄ nÄgot nÀr jag Àr hemma. De uppgifterna vi fÄtt i Java upplever jag vÀldigt dÄligt förklarade och det gör att det Àr svÄrt att först vad uppgiften gÄr ut pÄ.

Första uppgiften var typ "Tomten ska pÄ semester i Bahamas, först ska han flyga i 6.5h sen ska han vÀnta pÄ bussen som bara gÄr 30 och 00 varje timme osv". Problemet var att vi inte hade fÄtt förklarat pÄ lektionstid hur man skrev ett program som rÀknade ut att om han stÄr vid busshÄllplatsen 05 mÄste han vÀnta 25 minuter, men om han istÀllet var dÀr 29 behövde han bara vÀnta 1 minut.

Vi hade inte heller lÀrt oss hur man gör sÄ att programmet skriver ut t.ex 01:05 stÀllet för 25:05 eller 10:15 istÀllet för 09:75. Som sagt har jag en pojkvÀn som Àr duktig pÄ att förklara sÄnt hÀr och Àr engagerad i att jag ska lÀra mig och förstÄ allt. Han har aldrig gett mig svaret, dvs koden, utan alltid förklarat sÄ att jag förstÄr vad jag ska skriva och hur det fungerar och dÀrav kan lösa det sjÀlv.

Gillar

Kommentarer

charlottelinden.se,
Åh, vilken lyx att kunna fĂ„ den hjĂ€lpen av din pojkvĂ€n om det behövs! 😃
www.charlottelinden.se
MBroden
MBroden,
Tycker det Ă€r dĂ„ligt av dina lĂ€rare att inte förklara sĂ„nt, men det Ă€r snĂ€llt att din pojkvĂ€n Ă€r engagerad och vill hjĂ€lpa dig 😊
nouw.com/mbroden
charlottelinden.se
IP: 82.99.3.229