Jävligt Hot på Bastard burgers

Jag och Fredrik drog till bastards igår och käkade månadens vego burgare, Jävligt Hot. Jag känner bara att jag faktiskt måste skriva ett helt inlägg och rekommendera detta ställe, de har verkligen satsat på vego-utbudet och har en ny vegansk burgare varje månad samt 3st veganska shakes. Jag testade den med oreo, men det finns även med jordgubb eller blåbär. I januari har Gustav från Jävligt Gott tagit fram en brutalt god burgare som enligt mig var läskigt lik kött.

"Jag kallar den Jävligt Hot och det är typ en take på hur det skulle se ut om Buffalowings inte var kycklingvingar utan en veganburgare. Hotsauce glazead Beyondburgare, vegansk ranchdressing, sellerisalsa, violife cheddarost och så klart veganska hamburgarbröd." - Gustav från Jävligt Gott!

Gillar

Kommentarer

Jeanette,
Det ser riktigt smarrigt ut 😊 Så bra när det finns så bra alternativ och att det kommer mer och mer för oss som helst avstår kött. Tack för tipset.
nouw.com/lifebyjia
olgaringquist
olgaringquist,
Men hur gott lät inte det, Måste genast veta var detta ligger! Det var länge sedan man läste ett genuint inlägg med rekommendation som inte är sponsrad, kul, tack!
nouw.com/olgaringquist