Jag ska sluta dricka energidricka

Yo guys 💙

För nÄgon mÄnad sedan skrev jag ett inlÀgg om att jag skulle försöka dra ner pÄ energidrickan eftersom att jag dÄ drack 2st vita monster om dagen. I början lyckades jag faktiskt hÄlla mig ifrÄn det helt i över en vecka men sen blev det 3-4st i veckan, jag tyckte dÄ att det var bÀttre Àn 14st i veckan men efter ett tag eskalerade det ÀndÄ sÄ nu Àr jag nÀstan tillbaka pÄ ruta 1.

Eftersom att jag har problem med hjÀrtat (ofarligt, men fÄr ont rÀtt ofta) sÄ Àr det sjÀlvklart inte speciellt bra att konsumera sÄ mycket koffein som jag gör. Och dessutom kostar en burk mellan 17 och 25kr sÄ det blir hyfsat mycket onödiga pengar varje mÄnad som jag hellre spenderar pÄ annat. Dock tÀnker jag vÀnta tills pÄ tisdag innan jag slutar eftersom att jag ska vara pÄ praktiken i 9 timmar imorgon och vill helst inte sitta med jordens jÀvla huvudvÀrk.

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Klokt veslut att fatta. För visst Àr de goda men sÄ lÀskiga och farliga. Jag var en Nocco nörd förr men dricker nu bara ibland.
kamillaskamera.com/
Jenny,
Åh kĂ€nner med dig!
Jag Àr beroende av pepsi och har avgiftat mig mÄnga gÄnger. Men man Àr som en alkoholist, tar man ett glas sÄ Àr man fast sen... sÄ jag Àr fast i beroendet igen.
Hoppas du klarar av att sluta, det Àr skit svÄrt sÄ jag hejjar pÄ dig!!

Kram kram
ps Àr det olika smaker beroende pÄ vad för fÀrger de har? Har aldrig ens smakat pÄ monster... haha!
jenzel.se
Jenny
IP: 82.99.3.229