Jag ska flyga - trots att jag är miljövän

Yo guys 💙

Jag ska flyga ner till Stockholm den 5 nov och tillbaka den 7 nov, som flera av er säkert vet så är jag extremt miljömedveten och äter veganskt, källsorterar, åker kollektivt etc för miljön. Jag undviker dessutom att flyga, i vanliga fall. Jag anser att vi ALLA behöver tänka mer på miljön, men samtidigt är det viktigt att komma ihåg att vi är bara människor. Jag själv kan inte rädda miljön, men jag kan göra allt jag kan för att inte förstöra den. Dock känner jag faktiskt att jag förtjänar att inte missa denna resa eftersom att jag spenderat så många år med att kompensera för min klimatpåverkan.

1 flygresa utomlands = 26 köttfria dagar

Eftersom att jag har varit vegan i snart 1 år och inte ätit kött på flera år innan dess känner jag att jag har klimatkompenserat för min flygresa fram och tillbaka från Stockholm. Hade det funnits bättre förutsättningar för mig att ta tåget hade jag självklart gjort det, men just den här resan hade inte blivit av om jag valt bort att flyga så jag var tvungen att prioritera. Jag har dessutom bara flugit 5 gånger i hela mitt liv; fram och tillbaka till Turkiet när jag var liten, fram och tillbaka till Skåne och en enkelresa till Skåne.

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Ibland måste man gå bort från sina ideal. välkommen till oss i Stickholm.
kamillaskamera.com/
Ariella ,
Alla kan göra lite och allra helst om människor i utlandet börjar tänka miljömedvetet oxå. Världen blir tyvärr inte bättre om alla svenskar äter vegansk och lever hur ekologisk som helst om inte resten av världen också ställer om också.
ariellalandqvist.wordpress.com
melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Där har du dock fel, det skulle göra sinnessjukt stor skillnad om alla svenskar började äta veganskt. Köttindustrin står för den största miljöförstöringen och är huvudanledningen till att klimatet ser ut som det gör. 😊
nouw.com/melissaskywalkz