I'm back with some changes

Förra måndagen bestämde jag mig för att ta en välbehövlig paus från bloggen utav personliga skäl, nu en vecka senare är jag tillbaka med ny motivation men jag har kommit fram till att jag behöver göra drastiska ändringar med min blogg för att skapa de bästa förutsättningarna för mig själv och min hälsa. Senaste veckorna har jag känt mig extremt stressad vilket antagligen beror på att jag har för många pågående projekt och därför tog jag beslutet att fokusera på att ta det lugnt, därför valde jag att jag inte skulle publicera något på bloggen även om jag ville utan jag fick verkligen tvinga mig själv till att ta en paus.

  • Inget krav på daglig uppdatering

När jag började blogga 2013 publicerade jag 3 inlägg dagligen, vilket fungerade för mig vid den tidpunkten men nu när jag blivit äldre har jag för mycket att göra om dagarna för att det ska fungera. Jag valde för ett bra tag sedan att jag skulle publicera 1 inlägg om dagen, men jag känner att det just nu blir för stressigt för mig och jag vill kunna fokusera på att prestera i skolan bland annat. Därför har jag valt att inte sätta någon press på mig själv att jag måste uppdatera dagligen, utan framöver kommer jag bara att publicera inlägg när jag känner för det.

  • Meningsfulla inlägg

Eftersom att jag tidigare har publicerat så pass ofta har det blivit en del inlägg jag inte är nöjd med, inlägg jag fått stressa fram och hellre varken skrivit eller publicerat. Jag vill blogga om psykisk ohälsa, mina diagnoser, veganism, miljö etc men senaste tiden har det blivit väldigt mycket personliga och vardagliga inlägg. Jag kommer att försöka hitta en balans där jag kan blogga om de saker jag känner är viktiga samtidigt som jag ibland publicerar personliga inlägg.

Gillar

Kommentarer

katjaziden
katjaziden,
Kul att Du är tillbaka även om jag verkligen förstår att man behöver paus iBland! Låter som en smart plan!! Jag blir själv ofta stressad av bloggen!
nouw.com/katjaziden
Linda Lii ,
Så bra tänkt. Samma här. Måste hinna med att leva oxå. För brainlägg på bloggen behöver man ha ork och engagemang. Go girl!
lindaliilundberg.com/blogg