Hur ofta köper du presenter till din partner?

Yo guys 💙

Jag tycker att det är otroligt viktigt att visa uppskattning till sin partner, dock inte bara genom att köpa saker utan mer i det man säger och gör. Det är verkligen någon jag tänker på ofta och försöker att påpeka hur stolt jag är över min pojkvän varje gång han gör något bra, eller hur tacksam jag är över att han alltid stöttar mig när jag mår dåligt.

Han har varit så extremt stöttande och förstående med min sorg och han ställer alltid upp när jag behöver honom. Dessutom köper han saker till mig hela tiden känns det som, vilket egentligen ger mig ångest för jag tycker inte om när andra spenderar pengar på mig men uppskattar det ändå. Men det som betyder mest för mig är ändå handlingarna han gör för mig skull.

Sen älskar jag också att ge honom saker och göra saker för hans skull, speciellt de vardagliga sakerna han inte förväntar sig. Igår när han kom hem från jobb stod det massa presenter på hans skrivbord, för att jag kände för att köpa något till honom för att jag älskar honom och vill visa min uppskattning i annat än ord ibland.

Gillar

Kommentarer

charlottelinden.se
charlottelinden.se,
ÄLSKAR att ge presenter, båda stora och små. Men som du säger är det de små sakerna som att visa sin uppskattning i vardagen som är det viktigaste. 😊
www.charlottelinden.se
sofia
sofia,
Det finns inget bättre än att få visa sin uppskattning till sin partner på olika sätt och att få köpa något till honom gör en glad ända in i själen 😊
nouw.com/sofialissmyr
IP: 82.99.3.229