Hur hanterar man sorg?

Yo guys 💙

Jag har försökt skriva detta inlÀgg flertal gÄnger men jag fÄr lika mycket panik varje gÄng och det slutar med att jag bara tittar igenom bilder pÄ honom och grÄter. Samtidigt vill jag verkligen skriva detta inlÀgg, och funderar nÀstan pÄ att göra en serie om sorg med flera inlÀgg; jag tror att det kan vara bra för mig att fÄ skriva av mig om mina kÀnslor och tankar kring sorg och jag hoppas att nÄgon kan ta lÀrdom av det jag har att dela med mig av - eller bara att veta att de inte Àr ensamma i sin sorg.

Om nÄgon av er lÀste min gamla blogg nÀr den lÄg uppe (Skywalkz.se) borde ni vara vÀl medvetna om vem Chip Àr dÄ jag bloggade rÀtt frekvent om honom i flera Är. Chip var min pojkvÀn, och drygt 6 mÄnader efter att vi förlovat oss gick han bort.


Idag har det gÄtt mer Àn 1 och ett halvt Är sen han gick bort. Jag har fortfarande pÄ mig förlovningsringen och jag har hans ring i en silverkedja runt halsen. Saknaden försvinner inte, jag tÀnker pÄ honom konstant, han Àr det första jag tÀnker pÄ nÀr jag vaknar och det sista jag tÀnker pÄ innan jag somnar. Jag vaknar pÄ morgonen och vÀnder mig om för att pussa pÄ honom innan jag inser att sÀngen Àr tom. Varje morgon Àr likadan. Han var inte bara min fÀstman, han var min bÀsta vÀn. Varje gÄng nÄgot bra hÀnder Àr min första instinkt att ringa honom och berÀtta, varje gÄng jag har Ängest vill jag bara Äka hem och lÀgga mig i hans famn.

Han rÀddade mig frÄn mig sjÀlv, men jag kunde inte rÀdda honom.

"I loved you so much I forgot what hating myself felt like"

Vill ni lÀsa fler inlÀgg om sorg?

Gillar

Kommentarer

Idaismyname
Idaismyname,
Beklagar verkligen, kan inte ens förestÀlla mig att förlora sin livspartner. Kramar! <3
nouw.com/idaismyname
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Jag beklagar verkligen, kan jag inte ens ana hur det kÀnns.. SÀnder all kÀrlek till dig <3
nouw.com/angelicaelversson
Sandra
IP: 82.99.3.229