Dagens goda gärning

Jag har ju nämnt tidigare att jag har APL (arbetsplatsförlagt lärande), vilket i princip betyder att jag har praktik på ett företag och får testa på arbetslivet samtidigt som jag studerar. Eftersom att jag har skrivit på en massa sekretessavtal känns det för min del bättre att inte säga något alls än att bara säga det lilla jag får, vilket är anledningen till att ni inte hört speciellt mycket om detta på bloggen. Men det jag kan säga är att på praktiken programmerar jag, vilket är ett av mina största intressen så ni kan nog räkna ut att jag trivs rätt bra. Igår var jag på plats som alla andra måndagar senaste månaderna och fortsatte jobba med det projektet jag arbetat på ett bra tag, då kom min handledare på att det var ett bra tag sedan vi sparade mitt arbete på servern; vilket innebär att det bara ligger sparat lokalt där jag använder det. När vi skulle spara detta blev det någon form av konflikt vilket resulterade i att allt det jag gjort skrevs över med det senast sparade, kort och enkelt förklarat. Detta innebär att allt jag gjort sedan den 5 oktober är borta, det är 60 timmars jobb och ca 900 rader kod. Både min handledare och "chefen" spenderade över en timme med att försöka lösa detta, medans jag bara satt och skrattade åt hela situationen, jag är fortfarande inte ens arg. Självklart känns det ju mindre kul att få börja om från början, men det är sånt som händer och jag ser det bara som ett extra tillfälle att få lära mig. Som ni säkert kan tänka er hade min handledare lagom mycket ångest över gårdagens händelser så jag svängde förbi jobb på lunchrasten och lämnade en chokladask till honom.

Gillar

Kommentarer

Sara,
Men nej vad tokigt tur att du kunde se det utan total frustration och dessutom se och uppskatta att någon annan mådde dåligr av det. Vad fint gjort av dig!
www.onyourfeet.bligg.se
Amandizan
Amandizan,
Vad bra att du har en inställning att du inte blev sur att det krånglade att du nu får göra om det vilket är lite tråkigt. Du är riktigt snäll du som gav honom en chokladask han behövde nog det ❤
nouw.com/amandizan